Hypnotherapie Nederland

Filler behandeling met lichaamseigen stoffen

Geplaatst op

Mooi ouder worden, dat wil iedereen. Soms is het nodig om de natuur daar een handje bij te helpen. Door een filler behandeling worden plooien en rimpels opgevuld, waardoor je een frisse look krijgt. Dit extra zelfvertrouwen straal jij uit, waardoor je beter in je vel voelt. 

 

De voordelen van fillers

 

Het grootste voordeel van een filler behandeling is dat je een frissere look krijgt. Dit kan op verschillende manieren. Allereest geven fillers je een jeugdiger look. Door de fillers worden plooien en rimpels in jouw gezicht opgevuld, waardoor je gezicht er strakker uitziet. Daarnaast kunnen fillers ook gebruikt worden om de neus te corrigeren of de lippen te vergroten. Dit zorgt niet voor verjonging, maar wel voor zelfvertrouwen. Doordat fillers gemaakt zijn van lichaamseigen stoffen wordt het veilig door de huid opgenomen en is er geen schade op de lange termijn. Dit zorgt er ook voor dat de kans op een allergische reactie minimaal is. 

 

Natuurlijke look

 

Jouw gezicht is jouw visitekaartje. Je wil daarom niet dat een filler behandeling jouw gehele look verandert. Daarom houdt fillers-centrum.amsterdam rekening met meerdere factoren. Zo bekijken ze jouw botstructuur en onderliggende vet en spieren. In een gratis consult gaan ze eerst op zoek naar het achterliggende probleem, voordat het probleemgebied wordt aangepakt. Op deze manier is een natuurlijke look gewaarborgd. 

 

Tijdelijke behandeling

 

Een filler behandeling heeft een tijdelijk effect. Na de behandeling werkt de filler ongeveer 6 tot 18 maanden. Dit kan een voordeel zijn als het bijvoorbeeld gaat om een lipvergroting of een correctie. Als je niet meer tevreden bent over de lipvergroting verdwijnt het effect dus vanzelf. Fillers zijn ook eenvoudig te corrigeren tijdens een nabehandeling. Mocht je zodanig ontevreden zijn met jouw nieuwe look, dan is het ook mogelijk om de filler te laten verwijderen. Dit gebeurt met een oplosmiddel. 

 

Kies bewust

 

Fillers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Het gevolg hiervan is dat er ook steeds meer klinieken zijn. Doe daarom research voordat je naar een kliniek gaat. De kliniek die dicht bij jouw huis is, hoeft niet direct de beste optie te zijn. In sommige klinieken wordt de behandeling niet door een cosmetisch arts gedaan. Personeel dat niet bevoegd of opgeleid is, zet dan de filler. Bij fillers-centrum.amsterdam wordt de filler behandeling enkel gedaan door artsen die gespecialiseerd zijn in fillers. 

 

Neem rust

 

Houd er rekening mee dat na een filler behandeling niet alles direct mogelijk is. Als je fillers hebt laten zetten, mag je 48 uur niet sporten. Ook is het niet verstandig om de eerste week na het zetten van de fillers naar de sauna te gaan of onder een zonnebank. Doordat de fillers met een injectie worden toegebracht, zullen er ook tijdelijk blauwe plekken en zwellingen optreden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door over alternatieve therapieën.

Contactgegevens

Via info @ hypnotherapienederland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden